İŞKUR duyurdu Böylesi bir alım öncesinde ne görüldü ne duyuldu

İŞKUR duyurdu Böylesi bir alım öncesinde ne görüldü ne duyuldu
İŞKUR yeni işe alım çerçevesinde daha önce kimsenin görmediği duymadığı kadar güzel ve anlamlı bir işe alım daha başlattı. Başkanlık dairesine yeni işçi alımı var işte ayrıntılar.

Tarihinin en iyi işe alımlarından biri daha gerçek olacak. İŞKUR aracılığıyla İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü için güvenlik temizlik ve şoför pozisyonlarında işçi alımı yapılacak. Sözlü sınavlar tarih olarak 25-29 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Güvenlik görevlisi adaylarının kimlik kartlarını şoför adaylarının ise geçerli sürücü belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Sınava tam 382 yeni personel alımı düşünülmektedir. Bu işe alım için adayların sınavlara katılabilmeleri için gerekli belgeleri eksiksiz sunmaları şart olup eksik belge ile gelenler sınava alınmayacak. Sınava katılacak adayların listesi ve detaylar resmi sayfada duyuruldu.

Son olarak sınava katılacak adayların böylesi bir alım için gerekli belgeleri eksiksiz ibraz etmeleri zorunludur. Şoför adayları uygulama sınavına katılacak ve sürücü belgelerini sunmak zorunda olacaktır. İşte bu nedenle de güvenlik görevlileri ise kimlik kartlarını yanlarında bulundurmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.