İŞKUR Yeni Belirtti 60 puana İlk Kez Çalışacaklar Alınacak

İŞKUR Yeni Belirtti 60 puana İlk Kez Çalışacaklar Alınacak
Resmen İŞKUR duyurusu geldi atmış puan yeterli deniliyor ve ayrıntıların da çok basit olduğu bilgisi kulaktan kulağa kadar dolaşmış durumdadır işte detaylar.

İŞKUR ülkemizde işe alımlarda neredeyse çığır açmış son derece güzel iş alımları işveren işçi buluşmaları tasarlamış öncü kurumlarımızdandır ve bu güzel üniversite de çalışacak personel alımında da yine kendini ön planda tutmayı başarmıştır işte alım ayrıntılarının tamamı işte detaylar.

Üniversite ve İŞKUR işbirliğiyle gerçekleştirilen büyük bir işe alım süreci duyuruldu ve de böylece çoğu kişi üniversitede işe girmeye hak kazanmış olacaktır.

Üniversite 110 sözleşmeli personel alımı yapacak ve başvurular 14 Temmuz 2024'te başlayıp 29 Temmuz 2024'te sona erecek bu tarihlere dikkat etmekte fayda olacaktır.

iskur-yeni-belirtti-60-puana-ilk-kez-calisacaklar-alinacak.jpg

Başvuru yapabilmek için en az 60 KPSS puanı gerekmektedir ve diğer koşullar üniversitenin resmi web sitesinde ve duyurusunda yer almaktadır.

Adaylar belirlenen şartları karşılamaları durumunda bu tarihler arasında başvurularını tamamlayabilirler başvuru şartları harfiyen belirtildiği üzere yapılmalıdır işiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.