İŞKUR Cömertlikte Son Noktaya Erişti 30 Bin Lira Maaşa İşçi Alınacak

İŞKUR Cömertlikte Son Noktaya Erişti 30 Bin Lira Maaşa İşçi Alınacak
Ülkede işe alımda işçi bulmada öncü kurum İŞKUR yine otuz bin maaş güzelliğiyle son derece iyi bir işçi alımı ön koşuluyla işçi alacaktır işte detaylar.

Türkiye de işe alımda kendinden sıkça söz ettiren kurum İŞKUR yine bambaşka bir işe alımla karşımıza geldi ve tam 30 Binlik maaş kıyağıyla işe ihtiyaç duyanların iştahlarını kabartmaktadır işte işe başlama diğer detaylar tüm detaylar şu şekildedir.

İŞKUR 22-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yayımlanan iş ilanlarına göre KPSS puanı ve sınav şartı olmadan beden işçisi ve hastane temizlik görevlisi pozisyonlarına en az 30.000 TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu ve başvuru koşulları arasında yaş ve eğitim durumu gibi kriterler bulunabilir.

İŞKUR KPSS şartı ve sınav zorunluluğu olmadan iş arayanlara geniş istihdam olanakları sunarak kamu ve özel sektörde çalışmaya başlayabilmeleri için çeşitli sektörlerdeki işverenlerle işbirliği yapmaktadır.

İşe başlamak için başvurular İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden yapılabilir ve bu süreçte adaylar sınav stresinden uzak hızlı ve kolay bir şekilde iş bulma imkanı elde edebilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için İŞKUR’un internet sitesindeki ilanlara ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.