İŞKUR gözleri kararttı 39 İlde Dev İşçi Alımı Yapacak

İŞKUR gözleri kararttı 39 İlde Dev İşçi Alımı Yapacak
İŞKUR büyük bir alım ile yine karşımızda ve bu kez tam 39 il için işe alımlar gerçekleştirmek üzere yayımlama yapmış bulunmaktadır işte detaylar.

İŞKUR ülkemizde oldukça sayın ve her zaman en büyük işe alım merkezi olarak ismini duyurmuş bu konuda ün yapmış bir kurumdur ve tam olarak rakam vermek gerekirse yeni işe alımda 39 il bazında alımlara imza atacaktır işte detaylar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş arayan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor ve 39 ilde toplamda 4 bin 600 personel alımı yapacağını duyurdu.

Bu alımlar çeşitli kamu hizmetleri alanlarında gerçekleşecek ve iş arayanlara yeni istihdam olanakları sağlayacak.

Alımlar temizlik işleri park ve bahçe işleri yol yapım ve onarım işleri ulaşım hizmetleri zabıta hizmetleri ve sosyal hizmetler gibi farklı kadrolarda yapılacak.

Başvuruların nasıl yapılacağı başvuru şartları ve son başvuru tarihi gibi detaylar İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer alacak.

İş arayanlar bu duyuruları yakından takip ederek istihdam fırsatlarını kaçırmamalıdır.

Başvuruların detayları ve gereken belgeler hakkında bilgi almak isteyen adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.