İŞKUR-İBB BELBİM liderliğiyle yeni personel alımı olacak

İŞKUR-İBB BELBİM liderliğiyle yeni personel alımı olacak
Türkiye de işe alımlarda her anlamda sözü geçen işçi işvereni iyi şekilde ayarlamasını yapan İŞKUR sayesinde yine birçok kişi yeni işine kavuşmuş olacak işte detaylar.

İŞKUR büyük iş arama bulma merkezi aracılığıyla İBB BELBİM liderliğinde yeni personel alımları konusunda yeni duyuru ile personel alımı başlatıldı işte genel ve özel şartlar hakkında bilgiler işte detaylar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi BELBİM çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu ve başvuru süreci 23 Temmuz 2024 tarihine kadar İBB Kariyer internet adresi üzerinden tamamlanabilecek.

Başvuru yapılabilecek pozisyonlar arasında Sözleşmeler Uzman Yardımcısı Donanım Uzman Yardımcısı Analiz Uzman Yardımcısı Uygulama Yazılım Uzman Yardımcısı Bordro ve Özlük Çalışan İlişkileri Uzman Yardımcısı ile Uygulama Operasyonları Yönetim Uzmanı bulunuyor.

Bu pozisyonlara başvurabilmek için belirli eğitim ve deneyim şartları aranıyor ve örneğin Sözleşmeler Uzman Yardımcısı pozisyonu için işletme iktisadi ve idari bilimler gibi alanlarda deneyimli adaylar tercih ediliyor.

Donanım Uzman Yardımcısı pozisyonu için mühendislik fakültelerinin elektrik-elektronik veya makine bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir ve her pozisyon için ayrıntılı başvuru nitelikleri ve başvuru kılavuzu İBB'nin resmi web sitesinde bulunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.