SON 2 GÜN İŞKUR - Kamu Yeni 615 Personel Alımı Yapılacak

SON 2 GÜN İŞKUR - Kamu Yeni 615 Personel Alımı Yapılacak
İŞKUR aracılığıyla kamu da yeni bir işe alım gerçekleştirilecek olup tam olarak 615 kişi yeni işine kavuşmak için girişimde bulunabilecek ve işte detaylar.

İŞKUR ülke genelinde kamu kurumları için yaklaşık olarak 615 kişiyi kapsamakta olan yeni bir personel alımı gerçekleştirecektir konuya ilişkin özel şartlar genel şartlar ise aşağıda olup son bilgi günceli de şöyledir işte detaylar.

KPSS 2024/1 kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına ön lisans mezunu 615 memur alımı yapılacak.

Tercih işlemleri 11 Temmuz 2024 tarihinde başlayıp 18 Temmuz 2024 tarihine kadar ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden devam edecek.

Alım yapılacak pozisyonlar tekniker bilgisayar işletmeni aşçı eksper memur şoför sağlık teknikeri gibi çeşitli unvanları içeriyor.

Adayların 2022 yılında yapılan KPSS sınavlarından ilgili puan türlerinden yeterli puanı almış olmaları gerekiyor.

Merkezi yerleştirme sürecinde başvuru yapacak adayların başvuru tarihleri itibarıyla mezun durumda olmaları ve tercihlerini ÖSYM’ye kurallara uygun şekilde iletmeleri şart.

Başvuru kılavuzunda başvuru yapılabilecek kadrolar ve aranan niteliklere dair tüm detaylar belirtilmiştir.

İŞKUR mobil uygulaması üzerinden ilkokul lise ve lisans mezunu alımları hakkında anında bilgi almak da mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.