İŞKUR-KIZILAY öncülüğü belirtildi Yeni Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR-KIZILAY öncülüğü belirtildi Yeni Personel Alımı Yapılacak
Kızılay İŞKUR iş birliği neticesinde yeni personel alımı olacağı dile getirildi ve özel genel nitelikler ise şu şekilde sıralandı işte ayrıntılar.

Kızılay çeşitli pozisyonlarda yeni personel alımı yapacağını duyurdu ve yayınlanan duyurularda müfettiş yardımcısı doktor bağışçı ilişkileri ve kurumsal sosyal sorumluluk uzmanı alınacak.

Aynı zamanda Destek personeli çözüm merkezi uzmanı doğrulama ve gözlem uzmanı yaşlı bakım teknikeri temizlik görevlisi ve anestezi ve reanimasyon uzmanı gibi unvanlarda alım yapılacak.

Adayların başvuru yapmadan önce belirtilen şartları dikkatle incelemeleri gerekiyor.

Personel alımı için ilanlar Kızılay'ın kariyer sayfasında detaylandırıldı ve başvurular bu sayfa üzerinden gerçekleştiriliyor.

Temizlik görevlisi ve yaşlı bakım teknikeri pozisyonları için özel şartlar belirtildi.

Temizlik görevlisi için en az ilköğretim mezunu olma iki yıl deneyim ve İstanbul Anadolu yakasında ikamet şartları aranırken yaşlı bakım teknikeri için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olma ve en az bir yıl deneyim aranıyor.

Destek personeli alımında ise engellilik oranı %40 ve üzeri olan adayların başvurabileceği iletildi.

Bu pozisyon için işbirliği ve takım çalışmasına yatkın dinamik ve sorumluluk sahibi olma kriterleri öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.