İŞKUR tarihin en iyi personel alımlarından birini daha duyurdu

İŞKUR tarihin en iyi personel alımlarından birini daha duyurdu
İŞKUR önemli işçi işe alma kurumlarından biri olarak iş arayanlara yeni iş ilanlarıyla umut vermeye devam etmekte. Yeni işe başlatılacak işçi alım detayları ise şöyledir.

İŞKUR, 18-50 yaş aralığındaki kişilere yönelik yeni daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için adayların ilkokul mezunu olması, ilgili meslek için diploma veya sertifikaya sahip olması, kamu kurumlarında en az 6 ay çalışmış olması ve temiz adli sicil kaydına sahip olması gerekiyor.

Alımlar, Askeriye Komutanlığı Gazino Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi Komutanlığı gibi çeşitli pozisyonlar için yapılacak.

Başvurular, 7-11 Haziran 2024 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilecek ve adayların İŞKUR'a kayıtlı olmaları şart.

Kriterler

Yaş Aralığı : 18-50 yaş

Eğitim Durumu : İlkokul mezunu

Çalışma Deneyimi : Kamu kurumlarında en az 6 ay

Adli Sicil : Temiz adli sicil kaydı

Diploma/Sertifika : İlgili meslek için gerekli

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.