İŞKUR KPSS Şartsız Deneyimsiz En Az İlkokul Mezunu 182.129 Eleman Arıyor

İŞKUR KPSS Şartsız Deneyimsiz En Az İlkokul Mezunu 182.129 Eleman Arıyor
İŞKUR iş ilanları ile Mayıs ayında KPSS şartı ve deneyim aramadığı, en az ilkokul mezunu 182.129 kişiyi istihdam edeceğini açıkladı. Son başvuru tarihleri için geç kalmamak ve şartların sağlandığı ilana başvurmak ise büyük öneme sahip.

İŞKUR iş ilanları kapsamında 182.129 KPSS şartı ve deneyimin aranmadığı, en az ilkokul mezunu iş arayan adayın başvuruda bulunabileceği, güvenlik, temizlik, çağrı operatörü, ofis çalışanı, sağlık personeli, sekreter, işçi... gibi boş pozisyonlar için elaman arıyor.

İŞKUR KPSS Şartsız Eleman Arıyor

İşkur iş ilanları için başvuruda bulunacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, İŞKUR'a kayıtlı olmaları, seçtikleri işi yapmaya engel bir sağlık sorununa sahip olmamaları ve askerlik engelinin bulunmaması gibi özelliklere sahip olmaları gerekiyor.

İŞKUR Mayıs ayı iş ilanlarını duyururken, 182.129 kişinin işe alınacağını ve bu kişilerin en az ilkokul mezunu olmaları gerektiğini duyurdu. Ancak bu aşamada adayların, başvuruda bulunacakları işin gerektirdiği eğitim durumuna sahip olmaları önemli. Bununla birlikte başvuruda bulunacak iş arayan adayların, sürekli çalışabilir durumda olmaları da gerekiyor.

Personel alımının en çok olacağı pozisyonlar, beden işçisi (Genel) temizlik görevlisi, kasiyer, ön muhasebe, satış danışmanı, güvenlik, şoför, satış danışmanı... olarak belirtiliyor.

İşkur iş ilanları için başvuruda bulunacak adayların, ilk olarak İŞKUR'un resmi internet sitesine giriş yapmaları, ardından da iş ilanlarını kontrol edip, gerekli şartları sağlamaları halinde işe başvuru yapmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.