İŞKUR Liseli-Ön lisanslı yeni personeli Üniversite için alacak

İŞKUR Liseli-Ön lisanslı yeni personeli Üniversite için alacak
Üniversite bünyesine Liseli Ön lisanslı kişileri yeni olarak alacaktır işte bu işe alımla ilgili yine Türkiye medarı iftarı İŞKUR işe el atmıştır ve bu alımla ilgili detayları şu şekilde belirtmiştir.

Üniversite kamu personel ihtiyacını karşılamak amacıyla lise ve ön lisans mezunu sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. Başvurular 22 Temmuz 2024 tarihine kadar Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

Adayların 2022 KPSS türünden (P94) puan almış olması ortaöğretim mezunu olması ve temizlik bakım-onarım taşıma ve ısıtma hizmetlerine engel sağlık sorununun bulunmaması gerekmekte.

Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olan adaylar başvurabilecek. Bir takım şartları yerine getiren kişiler İŞKUR kurumunun aracılık ettiği bu işe alımla ilgili başvurularını yapabilecekler.

Ön değerlendirme sonuçları 25 Temmuz 2024'te nihai değerlendirme sonuçları ise 02 Ağustos 2024'te açıklanacak. Bu ön değerlendirme sonuçları sonrası ise kesin işe alımla ilgili detaylar ortaya çıkmış olacaktır.

Bartın Üniversitesi başvuru sürecinin şeffaf ve adil yürütüleceğini belirtti. Bu alımda adaletli davranılacağı yine İŞKUR tarafından da beyan edilmiştir ve kim şartlara uygunsa işi daha çok o hak etmiş olacak adaletli işe alım gerçekleştirilmiş olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.