İŞKUR müjdeledi tam 7053 kişiyi işe alacaklar

İŞKUR müjdeledi tam 7053 kişiyi işe alacaklar
Tam 7043 kişiye istihdam sağlanmaya hazır İŞKUR bu müjdeli haberi şu şekilde duyurdu. Haber kaynaklarına göre büyük istihdam sağlayıcı olarak da anılan İŞKUR, büyük bir insan topluluğuna yine iş kapısı umut kapısı olacak.

Türkiye'nin en büyük istihdam sağlayıcısı olarak adlandırılan İŞKUR son duyurusunda tam olarak 7 bin 53 kişinin yeni işe gireceğini belirtmiştir. Türkiye genelinde kamu ve de özel olan sektörlerde çalıştırılacak en az ilk okul mezunu personel alımı yapılacaktır.

İŞKUR personel alımı başvuru için T.C. vatandaşı olmanız sağlık problemlerinizin bulunmaması ve takım çalışmasına yatkınlık gibi bazı özellikler aranmakta olduğunu belirtmekte fayda olacaktır. Bunların yanında kişisel temizlik konusunda da hassas olmanız gibi özellikler de aranmaktadır.

İşe alımla ilgili tam ve yarı zamanlı çalışma koşulları için uygun olmanız istenmektedir yaş aralığı olarak ise 18 yaş ile 40 yaş arasında olunması beklenmektedir. İŞKUR işe başvuru için adaylar mutlaka e-devlet sayfası üzerinden başvuru yapmaları önemlidir. Bu 7053 kişilik işe alım ise İŞKUR işçi alım sayfasında yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.