İŞKUR Müjdeyi verdi işsiz insan kalmayacak ilkokul lise mezunlarına gün doğdu

İŞKUR Müjdeyi verdi işsiz insan kalmayacak ilkokul lise mezunlarına gün doğdu
Büyükşehir Belediyesi İŞKUR işe alım duyuru sayfasında yayımlanan ilanlarla açılış kapanış personeli sayaç okuma personeli olarak çalıştırılmak üzere işçi alımı yapacaktır.

İŞKUR Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu işçisi alımını başlattı. Toplam 25 kişi sayaç okuyucu ve açma-kapama personeli pozisyonlarına alınacak. Sayaç okuyucu pozisyonu için en az lise diploması açma-kapama pozisyonu için ise en az ilkokul diploması gerekmekte olup ilgili alanlarda deneyim ve sağlık raporu gibi ek şartlar bulunuyor. 12-14 Haziran 2024 tarihleri arasında online olarak başvuru yapılacak ve adayların CV bilgileri sisteme yükleyecek.

Mülakat yer ve saati başvuru sonrası adaylara bildirilecek. Çalışma yeri İstanbul olup haftalık 45 saat çalışılacak. Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilmek üzere ilkokul ve lise mezunlarına yönelik kamu işçisi alımını başlattı. Sayaç okuma ve açma-kapama personeli pozisyonları için toplam 25 kişi alınacak.

Başvurular 12-14 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olup adayların ilgili eğitim seviyelerine sahip olmaları sağlık raporu sunmaları ve gerekli deneyim ve ehliyet şartlarını taşımaları gerekiyor. Başvurular online yapılacak ve mülakat yerleri sonrasında bildirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.