İŞKUR o büyük işe alımı henüz duyurdu Çok sayıda alım yapılacak

İŞKUR o büyük işe alımı henüz duyurdu Çok sayıda alım yapılacak
Türkiye de işe alımda hep bir adım önde olan İŞKUR o büyük işçi personel alımları duyurdu ve işte konuya ilişkin detaylar.

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarla üniversite ve belediyelerde temizlik işçisi ve şoför alımı yapılacağı duyuruldu. İşe alımda hep öncü kurum aracılığıyla güvenle işe yerleştirileceksiniz.

Üniversite temizlik işçisi alımı için hijyen ve sanitasyon sertifikası aşçı çırağı veya yardımcısı belgesi ve iki yıl tecrübe istenirken belediye şoför alımı için B sınıfı ehliyet SRC2 ve psiko teknik belgesi gerekmektedir.

Çamlıbel Belediyesi şoför alımında 18-40 yaş aralığı ve dört yıl deneyim şartı aranırken Kastamonu Üniversitesi temizlik işçisi alımında en az ilkokul mezunu olma ve engelli sağlık raporu olanların başvurusu kabul edilecektir.

Başvurular 16 Temmuz 2024'e kadar İŞKUR internet sitesi hizmet noktaları ve 170 numaralı telefon hattı üzerinden yapılabilecek başvuru şartlarını yerine getirmeniz halinde siz de başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.