İŞKUR o şehirde Müjdeli işe alımlar başlattığını duyurdu

İŞKUR o şehirde Müjdeli işe alımlar başlattığını duyurdu
Türkiye de işe alım denilince akla gelen o büyük kurum o güzel şehirde de yeni personel alımları başlattığını açıkladı işte detaylar.

Türkiye'nin işe alımda iş arayanları iş verenlerle kavuşturmada bir numarası İŞKUR o güzel şehirde de işe alımları başlattığını bildirdi. Eskişehir İŞKUR Eczacıbaşı firmasında Seramik İmal İşçisi olarak personel alımı yapacağını duyurdu. Görüşmeler 8 Temmuz 2024 tarihinde saat 10:00 ve 15:00 arasında İŞKUR İl Müdürlüğü binasının 8. kat toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları İŞKUR'a kayıtlı iş arayanlar listesinde yer almaları sağlık sorunu bulunmaması ve mesleki yeterliliklere sahip olmaları gerekmektedir. İŞKUR Eczacıbaşı firmasında Seramik İmal İşçisi olarak çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu.

İş görüşmeleri 8 Temmuz 2024 tarihinde saat 10:00 ve 15:00 arasında İŞKUR İl Müdürlüğü binasının 8. kat toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması İŞKUR'a kayıtlı iş arayanlar arasında yer alması sağlık sorunlarının bulunmaması ve mesleki yeterliliklere sahip olmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.