İŞKUR o turistik ilçede Öğretmenevine personel alacak

İŞKUR o turistik ilçede Öğretmenevine personel alacak
Türkiye de işe alım denildiğinde daima en iyi şekilde hatırlanan İŞKUR yeni duyurusuyla o güzel tatil şehrinin öğretmenevine yeni personel almak için kolları sıvadı işte detaylar.

Turizm bölgelerinin en güzellerinden Alanya da yer alan öğretmen evi için yeni personel alımı gerçekleştirilecektir ve bu iş için öncülük eden İŞKUR gerekli şartları taşıyan personel alımı için düğmeye çoktan basmış durumdadır. Hemen aşağıdaki detaylı bilgileri inceleyerek siz de uygun olmanız halinde başvurunuzu ilgili kılavuz bilgisini inceleyerek elde edebilirsiniz.

Alanya Öğretmenevi ve A.S.O İktisadi İşletmesi personel alımı için 3 farklı pozisyonda toplam 4 kişi işe alacağını duyurdu. Başvurular için genel şartlar arasında adayların 18 yaşını doldurmuş olması ve vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmesi bulunuyor. Pozisyonlar ise 2 garson (en az 2 ay deneyimli) 1 teknik servis elemanı (tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanında ustalık belgeli en az 2 ay deneyimli) ve 1 bulaşıkçı (en az 2 ay deneyimli) olarak belirlenmiş. Başvurular 16 Temmuz 2024 tarihine kadar Kızlar Pınarı Mahallesi Atatürk Cad. No:200 07460 Alanya/Antalya adresine şahsen yapılabilecek. Detaylı bilgi için kılavuz: Başvuru Kılavuzu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.