İŞKUR öncülüğünde 1150 insana iş fırsatı Duyuru Yeni Belirdi

İŞKUR öncülüğünde 1150 insana iş fırsatı Duyuru Yeni Belirdi
Türkiye medarı iftarından yine güzel bir işe alım duyurusu belirdi işte detaylara göre tam bin yüz elli kişilik bir kadro açığı bu harika işe alımla kapılmak üzere ayarlanacak işte detaylar.

İŞKUR Türkiye genelinde çeşitli özel sektör şirketleri için 1150 büro personeli alımı yapacağını duyurdu ve KPSS ve sınav şartı aranmayan bu alım için başvuracak adayların en az lise mezunu ve de 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor.

Ön lisans ve lisans mezunlarının da başvurabileceği bu ilanlarda adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları güvenlik soruşturmasından geçmeleri sağlık problemlerinin olmaması gibi şartlar aranıyor.

Büro işçisi büro makineleri teknik servis elemanı dış ticaret ve genel büro memuru gibi pozisyonlarda alım yapılacak olup başvurular İŞKUR’un e-Devlet üzerinden yapılacak kayıt işlemi ile gerçekleştirilecek.

Büro personeli olarak işe alınacak kişilerden günlük yazışmalar dosyalama raporlama müşteri ve resmi kurumlarla iletişim gibi görevler beklenmekte.

Firmaların taleplerine göre dil bilme veya belirli programları kullanabilme gibi ek yetkinlikler de istenebilir.

Başvuru için İŞKUR'un online portalında kayıt yaptırmak ve kişisel bilgilerin doğru girilmesi önemli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.