İŞKUR Pandora Kutusu Açtı Tam 37.000 Kişi İşe Kavuşacak

İŞKUR Pandora Kutusu Açtı Tam 37.000 Kişi İşe Kavuşacak
Beklenen hamleyi nihayet yapan İŞKUR artık pandoranın kutusunu açtı ve tam otuz yedi binlik bir alım başlatarak işe girmeyi bekleyen insanlara yeniden umut oldu işte detaylar.

İŞKUR 37 bin kişilik dev bir işe alım süreci başlatarak kamu kurumlarına büyük bir istihdam sağlayacağını duyurdu.

Bu kapsamda 2024 yılı içinde Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli sağlık personeli (diyetisyen ebe hemşire sağlık memuru sağlık teknikeri tabip ve uzman tabip) alacak.

Bartın Üniversitesi bir bahçıvan Erzurum Teknik Üniversitesi 15 öğretim üyesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 21 öğretim üyesi ve 4 öğretim elemanı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü çeşitli pozisyonlarda 59 işçi Jandarma Genel Komutanlığı 323 astsubay ve 200 subay ile engelli işçi alacak.

Konya Teknik Üniversitesi 2 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 11 öğretim üyesi ve 4 öğretim görevlisi Süleyman Demirel Üniversitesi 5 öğretim elemanı Gebze Teknik Üniversitesi 16 öğretim üyesi ve 6 öğretim elemanı Atatürk Üniversitesi ise 3 öğretim üyesi alacak.

Başvuru süreçleri ve şartları Resmî Gazete' de yayımlandı adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları önemli detaylar İŞKUR'un resmi web sitesinde bulunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.