İŞKUR Şaha Kalktı 6800 Personel Alımını Müjdeledi

İŞKUR Şaha Kalktı 6800 Personel Alımını Müjdeledi
Türkiye de işe alım işçi alımları denildiğinde adından sıkça söz ettiren İŞKUR tam 6800 yeni personel alımını dile getirip adeta şaha kalkarak işsiz kimse kalmasın dercesine alım başlattı işte detaylar.

İŞKUR Türkiye genelinde özel sektörde çalışacak 6 bin 800 güvenlik ve temizlik personeli alımı yapacağını duyurdu ve alımlar için KPSS puanı şartı aranmazken 4 bin 614 temizlik personeli ve 2 bin 189 güvenlik görevlisi alınacak.

Güvenlik görevlisi pozisyonları arasında silahlı ve silahsız seçenekler bulunurken temizlik personeli pozisyonları ise sokak süpürücüsünden hastane temizlik görevlisine kadar çeşitli alanları kapsıyor.

Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları İŞKUR’a kayıtlı veya yeni kayıt yaptırmış olmaları ve başvuracakları pozisyonun gerektirdiği özel niteliklere sahip olmaları gerekiyor.

Güvenlik görevlileri için silahlı veya silahsız güvenlik kimlik kartı sahibi olma şartı aranıyor.

Başvurular İŞKUR’un resmi web sitesi veya en yakın İŞKUR ofisi üzerinden yapılabilir.

KPSS şartı olmadan devlet sektöründe iş bulmak isteyenler için bu ilan büyük bir fırsat sunuyor.

İlgilenen adayların başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri ve gerekli belgeleri hazırlamaları önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.