İŞKUR-SBÜ liderliği 121 Kişiye Yeni İşe Girme Fırsatı Var

İŞKUR-SBÜ liderliği 121 Kişiye Yeni İşe Girme Fırsatı Var
SBÜ ile İŞKUR liderliğinde tam 121 kişi işe alımda kolaylıklar yaşayacak genel ve özel şartlarının aşağıda yer aldığı işe alımda detaylar şu şekilde listeleniyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) 121 kişilik personel alımı için başvurular devam ediyor.

Alımlar akademik ve idari birimlerde istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlarda yapılacak.

Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması eğitim şartlarını taşıması kamu haklarından mahrum bulunmaması ve çeşitli suçlardan mahkum olmaması gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerlik şartı güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması gibi ek gereklilikler de mevcut ve koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için özel güvenlik kartı nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun olmaması gerekiyor.

Boy-kilo şartları gibi özel koşullar aranıyor. Destek Personeli kadrosuna başvuracak adayların ise belirli temizlik ve çevre düzenlemesi görevlerini yerine getirebilmeleri gerekiyor.

Başvurular 22 Temmuz-5 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Kadın adaylar için minimum boy 155 cm erkekler için 165 cm olup yaş sınırı ise 18-40 arasındadır ve adayların başvurdukları pozisyonlar için KPSS 2022 P93 puan türünde en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Üniversitenin yerleşim yerlerinde ikamet etmeyen adayların ise işe başlama tarihinden itibaren 5 iş günü içinde yerleşim yerlerini üniversiteye taşımaları zorunludur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.