İŞKUR söyledi Büro Memurları Dev Alımlar Başladı

İŞKUR söyledi Büro Memurları Dev Alımlar Başladı
Türkiye de iş ve işçi denince kesinlikle ilk isim her zaman İŞKUR oluyor ve bu güzel kurum tüm iş arayanları bir şekilde iş verenlerle buluşturmayı başarıyor ve de yine o tarz bir işe alımla baş başa olduğumuzu belirtmekte fayda olacaktır işte detaylar.

İŞKUR Türkiye de öncü işe alım kurumudur ve her zaman beklentilerin ötesinde bir işçi alım gerçekleştirmesiyle göz doldurucu bir performans da çizebilmektedir. Tıpkı bu işe alımda olduğu gibi milyonlar yine işsiz kalmayacak ve herkesin işi olabilecek işte detaylar.

İŞKUR, Türkiye genelinde KPSS şartı aranmaksızın 980 büro memuru pozisyonu için iş ilanı yayımladı. Bu alımlarla işsizlik oranlarını düşürmeyi ve istihdamı artırmayı hedefleyen İŞKUR, büro işçisi, genel büro memuru, idari işler büro memuru, büro yönetimi elemanı ve sağlık teknikeri gibi çeşitli pozisyonlarda istihdam sağlıyor.

Başvurular, en az lise mezunu olan ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen adaylar arasından kabul ediliyor.

Adaylar, İŞKUR'un E-Şube platformu üzerinden başvurularını yapabilir ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak sunmaları gerekiyor. Bu büyük alım, iş arayanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunarak ekonomik açıdan olumlu etkiler yaratmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.