İŞKUR-TCDD tam olarak 435 kişiyi memur olarak işe alacak

İŞKUR-TCDD tam olarak 435 kişiyi memur olarak işe alacak
TCDD ve İŞKUR işbirliğiyle tam olarak dört yüz otuz beş kişiye yeni işe girme fırsatı verilecek ve memur olabilecekler işte konuyla ilgili detaylar.

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. (TCDD) 435 memur alımı yapacak bu alımda İŞKUR ile işbirliği içinde olunacaktır.

Bu alımlar ortaöğretim ön lisans ve lisans mezunlarını kapsayan KPSS 2024/1 tercihleri ile gerçekleştirilecek. İŞKUR aracılığıyla bu işlemler daha kolay olacaktır ve işe alım işlemlerinde koşullara dikkat etmenizde fayda olacak.

Adaylar belirlenen şartları nitelik kodlarını ve özel koşulları dikkatle inceleyerek başvurularını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapabilirler detaylarla ilgili gerek İŞKUR ve gerekse de TCDD resmi adreslerinden de bilgiler alınabilir.

Tercih işlemleri 18 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek ve bu tarihten sonra alım olmayacaktır lütfen tarihe dikkat edip başvuru koşullarını gerçekleştiriyorsanız başvurunuzu yapabilirsiniz.

Adayların 2022 KPSS sınavlarından uygun puanı almış olmaları ve tercihlerini kurallara uygun olarak yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.