İŞKUR-TİGEM 39 yeni memur alımı başlatıldı

İŞKUR-TİGEM 39 yeni memur alımı başlatıldı
TİGEM ve İŞKUR iş birliğiyle tam olarak 39 kişi yeni işine kavuşması için işe alınacak tüm detaylar aşağıdaki gibidir işte ayrıntılar.

Türkiye de işe alım dendiğinde her anlamda işi bilen İŞKUR ve TİGEM yeni 39 kişinin işe alımıyla ilgili bir işe alım çalışması başlatmıştır bu alımla beraber tam otuz dokuz kişiye ekmek kapısı doğacaktır işte detaylar.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 39 memur alımı yapacak olup başvurular KPSS 2024/1 ile ön lisans ve lisans mezunlarından alınacaktır.

Tercih işlemleri 18 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek ve başvurular ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Adayların başvuru şartlarını nitelik kodlarını ve özel koşulları dikkatle incelemesi gerekmektedir.

Yerleştirme işlemlerinde ilgili KPSS puan türleri kullanılacak olup tercihlerin geçerli olabilmesi için başvuru tarihinde mezun olunması zorunludur.

Detaylı bilgilere ÖSYM’nin tercih kılavuzlarından ulaşılabilir böylelikle başvuru konusunda ne gerekiyorsa orada bulabilirsiniz aynı zamanda TİGM kurum sayfasından da bilgilere erişebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.