İŞKUR - TOB İş birliği 1500 yeni personel alımı yapacağız

İŞKUR - TOB İş birliği 1500 yeni personel alımı yapacağız
Türkiye medarı iftarı o büyük işe alım işçi alımlarını yönetme merkezi Tarım ve Orman Bakanlığı ile bir araya gelerek tam 1500 kişilik bir alım gerçekleştirecek işte detaylar.

Ülkedeki iş kurumu ve en büyük işe alımları gerçekleştirecek o en çok popüler olan kurum İŞKUR Tarım Bakanlığı ile ortak çalışma neticesinde yeni 1500 personel alımı gerçekleştirecektir ve de bu alım sayesinde pek çok insan yeni işine kavuşmuş olacaktır işte detaylar.

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında görev almak üzere 1500 personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvuru sürecinde dikkat edilmesi gerekenler arasında kimlik kartı biyometrik fotoğraf ikametgah adli sicil askerlik durumu öğrenim belgeleri ve özel şartlarda belirtilen sertifikalar gibi belgelerin teslim edilmesi yer alıyor.

Yedek adaylar 16-24 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara'daki Bakanlık Personel Genel Müdürlüğüne şahsen başvuruda bulunmalıdır. Başvuruların şahsen yapılması gerekmekte olup posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sağlık raporları tam teşekküllü kamu hastanelerinden alınmalıdır ve diğer istenenlerde kontrol edilmeli ve iş başvurusunda aksaklık yaşamamak için gerekli kontrollerin yapılması olmasına özen gösterilmelidir.

Başvuru adresi ve detaylı bilgi için Bakanlığın resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.