İŞKUR-TÜRASAŞ Yeni 188 Personel Alımı Başlattık

İŞKUR-TÜRASAŞ Yeni 188 Personel Alımı Başlattık
TÜRASAŞ ve İŞKUR öncülüğünde yeni 188 kişiye iş imkanı sağlanacak yeni personel alımı seçimleri aşağıdaki genel özel şartlar niteliğinde gerçekleştirilecektir işte alıma ilişkin ayrıntılar.

Türkiye de işe alımlarda öncülüğünü her zaman belli eden İŞKUR TÜRASAŞ liderliğinde yeni personel alımları duyuruldu ve tarihleri genel özel şartları ise aşağıda sıralandı tüm detaylara bakıp size uygunluğu halinde başvurmanızda fayda olacaktır işte ayrıntılar.

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ) Sakarya Sivas ve Eskişehir Bölge Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 188 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu ve başvurular 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak ve 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi belirsiz süreli iş sözleşmesi ile gerçekleştirilecek.

Adayların devlet güvenliğine ve anayasal düzene karşı suçlardan mahkum olmamak emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak 18-30 yaş aralığında olmak askerlikle ilişiği bulunmamak gibi genel şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvurularını tamamlayan adaylar diploma ve kimlik fotokopileri ile ikamet belgelerini 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında ilgili bölge müdürlüklerine teslim edecekler ve noter kura çekimi 29 Ağustos 2024'te yapılacak.

İşçiler çeşitli meslek dallarında istihdam edilecek olup Sakarya Sivas ve Eskişehir'de mekaniker elektronik işçisi kalorifer tesisatçısı NC/CNC tezgah operatörü boyacı kaynakçı elektrikçi ve motor tamircisi gibi pozisyonlarda görev alacaklardır.

Başvuru detayları ve şartları TÜRASAŞ'ın web sitesinde yer almaktadır işte bu başvuruları kaçırmamak için resmi adresleri de takip etmenizde fayda olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.