İŞKUR-UB işbirliği 75 memur alımı sağlanacak Yeni İşçi Alımı

İŞKUR-UB işbirliği 75 memur alımı sağlanacak Yeni İşçi Alımı
UB ve İŞKUR arasında gerçekleştirilen personel alım işbirliği sayesinde tam manasıyla heyecan yaratacak bir işe alım gerçekleşmiş olacak ve de 75 kişi yeni memur olarak görevlendirilecektir işte detaylar.

Türkiye medarı iftarı olan İŞKUR bu yeni işe alımda da rol oynamaktadır ve tam olarak yetmiş beş kişi yeni iş başı yapacak memur olarak göreve getirilecektir işte detaylar.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2024 KPSS/1 tercihleri kapsamında 75 memur alımı yapacağını duyurdu.

Bu alım ön lisans ve lisans mezunlarını kapsayacak şekilde düzenlenecek.

Adayların belirtilen şartlar nitelik kodları ve özel koşulları dikkatle incelemesi gerekmektedir.

Başvurular ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapılacak ve 18 Temmuz 2024 tarihinde sona erecektir.

KPSS sınavlarından (2022-KPSS Lisans 2022-KPSS Ön Lisans ve 2022-KPSS Ortaöğretim) alınan puanlarla tercih yapılacak yerleştirme işlemlerinde KPSSP94 KPSSP93 ve KPSSP3 puan türleri kullanılacaktır.

Merkezi yerleştirme sonucu bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar aynı puanla tekrar başvuruda bulunamayacaklar.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için başvuru tarihinde mezun olunması zorunludur; aksi halde yerleştirilseler bile atamaları yapılmayacaktır ve detaylı bilgi ve özel koşullar için adaylar kılavuzları incelemelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.