İŞKUR - Ulaştırma Bakanlığı liderliğiyle 771 kişi yeni işine başlayacak

İŞKUR - Ulaştırma Bakanlığı liderliğiyle 771 kişi yeni işine başlayacak
Yeni işe alınacak kişilerin sayısı tam 771 kişi olacak ve bu alım İŞKUR ile Ulaştırma bakanlığı liderliği esasıyla gerçekleştirilecek olup genel şartları özel şartları ise aşağıda belirtilmiştir detaylar resmi web adreslerinde de yer almaktadır işte detaylar.

Türkiye de işe alımda öncülüğünü her zaman hissettirmeyi hedef haline getirmiş İŞKUR sayın bakan aracılığıyla işe alımları bir bir sıralamaktadır bu işe alımda ise KGM bünyesine yeni kişiler katmak için harekete geçmiştir işte detaylar.

2024 yılı içinde bakanlık ve bağlı kuruluşlarına yapılacak bu atamalarla kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığını vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu 2024 yılında toplamda 771 personel ve işçi alımı yapılacağını açıkladı.

Bakan verdiği demeçte İŞKUR aracılığıyla 182 personel Karayolları Genel Müdürlüğü'ne (KGM) 579 personel ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne 10 personel alımı yapılacağını belirtti.

Bu alımların merkezi yerleştirme veya nakil suretiyle gerçekleştirilmesi planlanırken İŞKUR üzerinden de sürekli işçi atamaları yapılacak.

Bakan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kuruluşlarına yönelik bu personel alımının 2024 yılı içerisinde hayata geçirileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.