İŞKUR-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yeni İşe Yeni Personel Alımları

İŞKUR-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yeni İşe Yeni Personel Alımları
İŞKUR öncülüğünde Ulaştırma Bakanlığı yeni personellerini iş başı yaptıracağı tarihi beklemektedir bu güzel işe alıma ilişkin detaylar ise şu şekilde oluşuyor.

Türkiye de işe alımda öncülüğünü her zaman hissettirmeye hazır kurum İŞKUR yeni büyük çapta bir işe alımla daha karşımızda.

İŞKUR daha öncekilerdeki gibi geniş çapta işe alım ve işsiz kişilere iş bulma fırsatlarını daha da genişletmeye devam etmektedir işte genel özel şartlarıyla bakanlığın belirlediği işe alıma ilişkin detaylar.

İŞKUR tarafından yayımlanan yeni iş ilanıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları kamu haklarından mahrum olmamaları ve sosyal güvenlik kurumlarından yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

En az lise veya ortaöğretim mezunu olan ve 18-35 yaş aralığında bulunan adaylar başvuruda bulunabilir ve başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak ve başvuru tarihleri ilerleyen günlerde ilan edilecek.

Başvuru sürecinin sonunda işe alınacak kişiler noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

İşe alımlar İzmir Samsun İstanbul Muğla Antalya Balıkesir Bursa Çanakkale Kocaeli Mersin Trabzon Yalova ve Zonguldak gibi 13 farklı şehirde gerçekleşecek.

Bu fırsat belirtilen şartları karşılayan ve iş arayışında olanlar için önemli bir olanak sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.