İŞKUR yeni belirtti 40.000 Liralık Maaşla personel alımı yapıyoruz

İŞKUR yeni belirtti 40.000 Liralık Maaşla personel alımı yapıyoruz
Ülke genelinin tümünün de bildiği üzere işçi işe alım işçi alımlarında öncü İŞKUR yeni bir personel alımına daha imza atmıştır ve 40 bin lira gibi güzel bir maaş vaat edilmektedir işte detaylar.

İŞKUR çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere dolgun maaş verilerek 39 bini aşan bir parayla personel alımı yapacağını açıkladı işte detaylar.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak kamu haklarından mahrum olmamak arşiv araştırmasında engel bir durum bulunmaması devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkûm olmamak emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almamak gibi kriterler bulunuyor.

Engelli adaylar için en az %40 engelli raporu ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak gerekiyor.

İstihdam edilecek pozisyonlar arasında aşçı yardımcısı temizlik görevlisi ön muhasebeci terzi şoför büro işçisi telsiz-telefon operatörü teknik servis elemanı teknik ressam beden işçisi ve tır-çekici şoförü gibi çeşitli görevler yer alıyor.

Başvurular http://esube.iskur.gov.tr/ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacak ve adaylar iş ilanları kısmında kamu seçeneğini seçip ilgili iş türünü seçerek başvurularını tamamlayabilecekler.

İŞKUR’un bu personel alımları iş arayanlara yüksek maaş ve çeşitli pozisyonlarda iş imkanı sunarken adayların başvuru şartlarını dikkatlice inceleyerek başvuru sürecine uygun hareket etmeleri önem taşıyor.

Yüksek maaşlı bu fırsatı kaçırmamak için başvuruların zamanında tamamlanması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.