İşte İŞKUR genel işe alım Zabıta İtfaiyeci Şoför Büro görevlisi ve dahası

İşte İŞKUR genel işe alım Zabıta İtfaiyeci Şoför Büro görevlisi ve dahası
Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sayfasında yayımlanan bilgilere göre çeşitli bölgelerdeki Öğretmenevleri Belediyeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile bağlantılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve Belediye Şirketleri yeni iş gücü alımı yapacak işte ayrıntılar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Öğretmenevleri Belediyeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve Belediye Şirketleri aracılığıyla KPSS şartı aranmaksızın binlerce personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular İŞKUR'un online platformları üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak kamu haklarından mahrum bulunmamak belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak ve görev yapmaya engel sağlık sorunlarının olmaması yer alıyor.

Alım yapılacak pozisyonlar arasında itfaiye eri elektrik teknisyeni temizlik görevlisi hasta ve yaşlı bakım elemanı aşçı garson halkla ilişkiler görevlisi destek personeli şoför arkeolog büro görevlisi ve daha birçok çeşitli pozisyon bulunuyor.

Başvuruların detayları ve ilanların tarihleri İŞKUR'un web sitesi üzerinden takip edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.