Kamuda çalışmak isteyen 147 kişi işe alınacak

Kamuda çalışmak isteyen 147 kişi işe alınacak
Evet kamu da alımlar başladı ve 147 kişi yeni işine başlangıç yapma şansı yakalayacak Türkiye de işe girme iş veren işçi arasını bulma konularında popüler İŞKUR bu işçi alımına el atmıştır işte detaylar.

Personel alımları son hızıyla devam etmektedir en son olarak da 6 kamuya ait yerden yeni eleman yani yeni personel arzusu gelmiştir ve işte o altı kamu kurumu ve de detayları ise şu şekilde sıralanmaktadır.

Altı kamu kurumu toplamda 147 personel alımı için ilan verdi ve bu alımların 144'ü öğretim üyesi ve 3'ü öğretim görevlisi pozisyonlarına yapılacak.

İlgili kurumlar ve alım detayları şu şekildedir Yalova Üniversitesi 2 öğretim görevlisi için 18 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve 1 Ağustos 2024'te sona erecek online başvuruları kabul edecek.

Anadolu Üniversitesi ise 53 öğretim üyesi alımı için son başvuru tarihini 1 Ağustos 2024 mesai bitimi olarak belirledi.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 20 öğretim üyesi alımı yapacak ve başvurular Resmî Gazete'de ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde kabul edilecek.

Koç Üniversitesi 5 öğretim üyesi alımı için son başvuru tarihini 4 Ağustos 2024 olarak belirledi.

Giresun Üniversitesi 9 öğretim üyesi alımı için başvuruları 18 Temmuz 2024'te başlayacak ve son başvuru tarihi 2 Ağustos 2024 olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.