KGM - İŞKUR Öncülüğü Yeni 3 Bin Kişiye İşe Girme Fırsatı Var

KGM - İŞKUR Öncülüğü Yeni 3 Bin Kişiye İşe Girme Fırsatı Var
İŞKUR ve KGM liderliğiyle öncülüğü sayesinde yeni kişiler işe alınacak ve tam 3000 kişilik bir alımdan söz edildiği belirtildi işte işe alıma ilişkin genel şartlar özel şartlara ait detaylar.

İŞKUR ülkemiz topraklarında işe ihtiyacı olan ve işveren işçi beraberliğini iyi bir dilde gerçekleştirmeye ant içmiş bir kurumdur bu alımda ise KGM adına çok sayıda işçi alımına imza atılacağı belirtilmiştir işte detaylar.

23 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan habere göre İŞKUR ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) iş birliğiyle 3000 kişiye iş imkânı sağlanacak.

Bu büyük işe alım kampanyası kapsamında operatör aşçı bakım işçisi marangoz gibi çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacak.

Örneğin 144 bakım işçisi 12 makine operatörü 7 marangoz 631 düz işçi ve 591 sürücü operatörü gibi birçok farklı alanda personel istihdam edilecek.

Atama süreçleri 19 Temmuz 2024 tarihinde başlatılmış olup asil ve yedek adaylar atamalarını ve diğer detayları KGM'nin resmi internet sitesi üzerinden takip edebilecekler.

Bu sayede çok sayıda insan iş sahibi olacak ve kazanç elde edecek yeni işe girmeye çalışan hali hazırda iş arayamaya devam eden herkesin gözden geçirebileceği derecede bir işe alımdır başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.