Kıyı Emniyeti - İŞKUR İş birliği Yeni personel alımına yeşil ışık

Kıyı Emniyeti - İŞKUR İş birliği Yeni personel alımına yeşil ışık
İŞKUR ve Kıyı Emniyeti iş birliğinde yeni iş başı personel alımına yeşil ışık yakılarak yeni personel alımları için alım ekranları açıldı işte detaylar.

İŞKUR ülkemiz medarı iftarı olarak pek çok işe alımda iş birlikleriyle iş arayanların dertlerine derman olmuş bir kurum olarak karşımıza çıkmaktadır bu işe alımda da Kıyı Emniyeti iş birliğiyle pek çok işsiz vatandaşımıza iş imkanı tanınmaktadır işte detaylar.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR işbirliğiyle en az lise mezunu 59 memur alacağını duyurdu.

Alımlar KPSS puanı gerektirmeyen bazı kadrolar da dahil olmak üzere İŞKUR üzerinden yapılacak.

Alınacak pozisyonlar arasında ikinci kaptan ikinci mühendis büro personeli tekniker gemici ve yağcı gibi roller bulunuyor.

Her pozisyon için belirli eğitim ve deneyim şartları aranıyor; örneğin büro personeli adaylarının belirli bölümlerden mezun olmaları ve 36 yaşını aşmamış olmaları gerekiyor.

Başvurular 16-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında İŞKUR’un web sitesi üzerinden yapılabilecek ve adaylar yazılı veya sözlü sınavlarla değerlendirilecek.

Başarılı olanlar güvenlik soruşturmasının ardından İstanbul'da istihdam edilecek.

İşe alınacak kişilerin başvuru tarihine kadar 36 yaşından gün almamış olmaları şartı aranıyor.

Süreçle ilgili duyurular Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün web sitesinden takip edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.