KIZILAY-İŞKUR işe alım yeni personel destek işçisi alınacak

KIZILAY-İŞKUR işe alım yeni personel destek işçisi alınacak
Türkiye medarı iftarı ile KIZILAY arasında gerçekleşen işçi alım olaylarında çok sayıda personele şans tanınacağı bilgisi verildi ve işte alıma ilişkin detaylar.

Türkiye de işe girme denince akıllarda iz bırakmış İŞKUR KIZILAY aracılığıyla işe girmenin tam zamanı iş başı yapacak destek personeli arıyorlar ve çok sayıda alım gerçekleştirilecektir 26 temmuz ise bu konuda son tarih olarak gösterilmiştir işte detaylar.

Kızılay en az ilköğretim mezunu destek personeli alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular 26 Temmuz’a kadar Kızılay Kariyer sayfası üzerinden alınacak ve adayların belirtilen şartlara dikkat etmeleri gerekiyor.

Adayların %40 ve üzeri engellilik raporuna sahip Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı takım çalışmasına yatkın titiz ve sorumluluk sahibi olması bekleniyor.

Tercihen benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyim aranıyor. Görev iş yerinin iç ve dış alanlarının hijyen kurallarına uygun temizliğini kapsıyor.

Başvuru için kariyer sayfasında hesap oluşturulması gerekiyor bu işlem sonrasında kolaylıkla başvurunuzu yapabilirsiniz ayrıca şöyle de ilerleyebilirsiniz ve Kızılay resmi sitesinde de detayları kolaylıkla bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.