Kültür Bakanlığı 1629 kişi İŞKUR işbirliği ile Personel Alacak

Kültür Bakanlığı 1629 kişi İŞKUR işbirliği ile Personel Alacak
Bakanlıktan bildirimle geldi 1629 kişilik bir işe alım söz konusu olacak İŞKUR aracılığıyla devam ettirilen bu alıma dair detaylar ise aşağıda verilmiştir.

İŞKUR ile Kültür Bakanlığı yönetiminde yeni tam bin altı yüz yirmi dokuz kişilik işe alımdan söz edildi ve bu alımlarla ilgili genel özel şartlar ise aşağıda belirtildi detaylar ise şu şekildedir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı kapsamında 20 Mayıs-13 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen tekniker ve teknisyen sözlü sınavları sonucunda başarılı olan asil adaylardan gerekli belgelerin en geç 29 Temmuz 2024 mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerektiğini duyurdu.

Belgelerin Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne elden posta ya da kargo yoluyla ulaştırılması zorunlu olup posta yoluyla yapılan başvurularda son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir.

Atamaya esas belgeleri teslim etmeyen adayların nüfus cüzdanlarının fotokopisi ile birlikte feragat dilekçesini belirtilen e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

İstenen belgeler arasında dilekçe öğrenim belgesi nüfus kayıt örneği KPSS sonuç belgesi heyet raporu mal bildirimi adli sicil belgesi askerlik belgesi ikametgâh belgesi SGK tescil ve hizmet dökümü kamu kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve vesikalık fotoğraf yer almaktadır.

Aynı unvanda 4/B sözleşmeli statüde çalışmakta olan veya sözleşmesi feshedilen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Kütüphaneci arkeolog müze araştırmacısı ve restoratör pozisyonları için değerlendirme süreci devam etmekte olup sonuçlar neticelendiğinde duyurulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.