ŞEKERBANK-İŞKUR Yeni iş başı personeller alımı

ŞEKERBANK-İŞKUR Yeni iş başı personeller alımı
Belirtilen bilgilere göre Şekerbank bünyesine yeni personeller katmak istiyor ve bununla ilgili nasıl ne zaman hangi birimlere alımı yapacağı bilgisi aşağıda yer almaktadır işte detaylar.

İŞKUR iş birliğiyle banka bünyesine yeni kişiler katmak için girişimde bulunmuş ve personel alımı başlatmıştır. Şekerbank Elazığ Niğde Ankara Adana İzmir ve Hatay illerinde çok sayıda satış yöneticisi ve müşteri temsilcisi alımı yapacağını duyurdu. Müşteri temsilcileri için en az ön lisans mezunu en az 2 yıl deneyimli takım çalışmasına uyumlu ve esnek çalışma saatlerine uygun adaylar aranıyor.

Satış yöneticileri için ise tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu en az 5 yıl deneyimli mali tahlil ve bilanço analizi konularında yetkin takım çalışmasına yatkın seyahat engeli olmayan adaylar tercih ediliyor. Başvurular kariyer.net üzerinden yapılacak. Çok sayıda satış yöneticisi ve müşteri temsilcisi alacağını duyurdu.

Müşteri temsilcileri için ön lisans veya lisans mezunu en az 2 yıl işletme bankacılığında portföy yönetmiş takım çalışmasına uyumlu iletişim becerileri yüksek satış kabiliyeti olan esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek ve erkek adaylar için askerliğini tamamlamış kişiler aranıyor.

Bölge satış yöneticileri için ise tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu en az 5 yıl ticari bankacılık deneyimi olan mali tahlil ve bilanço analizi konusunda deneyimli hazine ve dış ticaret ürün bilgisine sahip olmalıdır.

Aynı zamanda aktif araç kullanan seyahat engeli olmayan temsil ve ikna yeteneği gelişmiş adaylar aranıyor.

Başvurular https://www.kariyer.net/firma-profil/sekerbank-1466-5108 üzerinden yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.