SON 1 GÜN İŞKUR-ÇAYKUR iş birliği yeni iş başı personel alımı yapıyoruz

SON 1 GÜN İŞKUR-ÇAYKUR iş birliği yeni iş başı personel alımı yapıyoruz
Türkiye de işe girme işçi bulma ve işverene işçi önerme denince akla gelen o büyük kurum İŞKUR ile çay sektörünün öncülerinden ÇAYKUR yeni iş başı personel alımı için ilan açmıştır işte detaylar.

Çay sektörünün öncüsü ile Türkiye de işe alma rehberi olan işçinin daima yanında olan işverene de en güzel şekilde işçi ayarlayabilen kurum İŞKUR arasında ayarlanan işe alım süreciyle ÇAYKUR İŞKUR iş birliği ile yeni personel alımları başlatıldı işte detaylar.

ÇAYKUR 2024 yılı için memur alımı başvurularını açtığını duyurdu işe alım için yeni işçi alımı için başlatıldı ve detaylar ise şu şekilde şekillenmektedir.

Başvurular 18 Temmuz 2024 tarihine kadar ÖSYM'nin AİS web sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.

KPSS 2024/1 tercih sonuçlarına göre toplam 97 memur alınacak. Bu alımlar 16 ön lisans mezunu eksper ve 81 lisans mezunu ambar memuru pozisyonları için gerçekleştirilecek.

Başvuru sürecinde adaylardan kimlik belgesi diploma KPSS sonuç belgesi ve pozisyona göre değişiklik gösterebilecek diğer belgeler istenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.