SON 3 GÜN İŞKUR - TMO iş birliği 120 yeni memur alımı

SON 3 GÜN İŞKUR - TMO iş birliği 120 yeni memur alımı
İşte beklenen o başvuru ama sadece 3 gün kaldı son gün gelmeden başvurunuzu yaparak TMO bünyesinde iş başı yapabilirsiniz işte detaylar.

Ülke genelinde neredeyse bilmeyenin olmadığı işe alım işçi yerleştirme iş verenle işçi arasında tabiri caiz ise köprü görevinde olan İŞKUR yine güzel bir işe alımla karşımızda işte işe alıma ilişkin detaylar.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2024 yılı için KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzu kapsamında 120 memur alımı yapacağını duyurdu.

Bu alım ortaöğretim ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik olup adayların kurumun faaliyet alanları personel statüleri ve çalışma koşullarını dikkate alarak tercihte bulunmaları gerekiyor.

Açıktan atanacak personel 6 aylık adaylık süresini başarıyla tamamladıktan sonra yıllık sözleşmeli olarak çalışacak ve en az üç yıl boyunca atandıkları iş yerinde görev yapacak.

TMO hububat ve bakliyat fiyatlarını koruma alım muhafaza satış sevk ithalat ve ihracat faaliyetleri yürütmenin yanı sıra Afyon Alkaloidleri Fabrikasında morfin ve türevlerinin üretimini de gerçekleştiriyor.

İstihdam edilen personel iş yoğunluğuna bağlı olarak vardiyalı ve fazla mesaili çalışabilecek.

Başvurular ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden 18 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılacak olup adayların KPSS puanlarını dikkatle incelemesi ve tercihlerinin geçerli olabilmesi için mezuniyet şartlarını sağlamaları önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.