Son Dakika! Sağlık Bakanlığı 36 Bin Personel Alımı Başvuruları Başladı Mı?

Son Dakika! Sağlık Bakanlığı 36 Bin Personel Alımı Başvuruları Başladı Mı?
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuruları başladı mı? Resmi Gazete'de yayınlanan karar sonrasında gözler Sağlık Bakanlığı ve Fahrettin Koca'dan gelecek açıklamalara çevrildi!

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı tarafından 36 bin personel alımı yapılacağına yönelik karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Başvuru işlemleri için adaylar, KPSS puanları hazır bir şekilde beklemeye başladı. Başvuru ve tercihlerin ÖSYM tarafından alınması bekleniyor. Peki süreç ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı 36 Bin Personel Alımı Başvuruları Başladı Mı?

Resmi Gazete'de yayınlanan, Sağlık Bakanlığı'nın 36 bin personel alımına yönelik karar ile birlikte, hangi kadro için kaç sözleşmeli personelin alınacağı da belirlenmiş oldu.

Buna göre: 1 Diyetisyen, 1 Sağlık Teknikeri, 2 Hemşire, 9 Ebe, 25 Sağlık Memuru, 3.498 Tabip, 32.464 Uzman Tabip istihdam edilecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personel arasından 1 Acil Sağlık Hizmetleri, 7 İlçe Sağlık Müdürlüğü / Toplum Sağlığı Merkezi, 8 Sağlık Evi ve 35.984 Yataklı Tedavi Birimi için işe alım süreci gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuruları başladı mı? Hayır! Başvuru tarihlerine ilişkin resmi bir açıklama da henüz yapılmadı. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.