TEİAŞ - İŞKUR Kamu Personel Alımı Yapacak İşte Detaylar

TEİAŞ - İŞKUR Kamu Personel Alımı Yapacak İşte Detaylar
Türkiye de işe alımda köklü kurum İŞKUR ve TEİAŞ liderliği ile yeni kamu personelleri alımı yapılacak işte detaylar.

Türkiye işe alım direktörü İŞKUR yeni bir işe alımda daha imza atmaya hazırlanıyor ve bu kapsamda da TEİAŞ liderliğiyle yeni kamu personelleri genel şartlar ve de özel şartlar ile belirlenip alımlar yapılacaktır işte konuya ilişkin detaylar.

TEİAŞ taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 5 Harita 18 Elektronik ve 217 Elektrik Teknikeri olmak üzere toplam 240 tekniker alımı yapacağını duyurdu.

Adayların en az lise mezunu olması ve 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR'un internet sitesi e-Devlet ya da Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri aracılığıyla 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Sözlü sınava katılacak adaylar KPSS puan sıralaması ve öncelik hakkı belgelerine göre belirlenecek olup bu süreçte il düzeyinde başvurular kabul edilecektir.

Tüm bilgilendirmeler TEİAŞ'ın resmi internet sitesinden takip edilebilecektir. Başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan adayların başvuruları her aşamada iptal edilebilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.