THY - İŞKUR 600 Bin TL Maaşa Yeni Personel Alacağız

THY - İŞKUR 600 Bin TL Maaşa Yeni Personel Alacağız
İŞKUR ve THY liderliğinde yeni iş başı personel alımı başlatılmıştır genel özel şartları detayları aşağıda belirtilmiştir işte ayrıntılar.

TR de personel alımlarında önemli ölçüde işlemleri yürüten İŞKUR THY yeni personel alımları için de kolları sıvadı ve yeni işe başlatılacak personel alımlarını yürütecektir işte genel şartlar özel şartlar işte ayrıntılar.

Türk Hava Yolları lise mezunları için pilot alım ilanı yayımladı ve bu pozisyon için aylık maaş olarak 152 bin ile 600 bin TL arasında değişen bir ödeme yapılacağını belirtti. İşe alınacak pilotların B737 uçak tipinde en az 1000 saat uçuş tecrübesine ve son 12 ay içinde bu tip uçakla en az 250 saat uçuş yapmış olmaları gerekmekte. Ayrıca adayların ATPL teorik kredisine veya ATPL (A) EASA/FAA/ICAO CPL/IR (A) lisanslarına sahip olmaları ve İngilizce dilinde en az ICAO Seviye 4 yeterliliğine sahip olmaları şart. İlan Flight Jobs aracılığıyla yayımlanmış ve büyük ilgi görmüş adaylardan herhangi bir sağlık sorunu olmaması ve 1974'ten sonra doğmuş olmaları da talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.