Ticaret Bakanlığı-İŞKUR öncülüğü 38.000 Liralık Maaşla Personel Alımı

Ticaret Bakanlığı-İŞKUR öncülüğü 38.000 Liralık Maaşla Personel Alımı
İŞKUR ve Ticaret Bakanlığı öncülüğü kapsamında 38 bin lira maaşa yeni personel alımları olacak genel özel şartlar aşağıdaki gibi olacaktır işte detaylar.

Ticaret Bakanlığı en az lise mezunu olup 38 bin TL maaş ile şoför temizlik ve güvenlik görevlisi pozisyonlarına personel alımı yapacağını duyurdu 328 sözleşmeli personel alımının sonuçları 14 Mart 2024'te açıklanmış ancak bazı adayların belge teslim etmemesi üzerine yedek aday atamaları yapılmıştır.

25 Temmuz 2024'te 53 yedek adayın atandığı açıklanmış kontenjanlar ise lise mezunları için 110 şoför 30 temizlik görevlisi ve 100 temizlik ve basit bakım onarım personeli; ön lisans mezunları için 88 koruma ve güvenlik görevlisi (83 erkek 5 kadın) olarak belirlenmiştir.

Yedek adayların belgelerini 9 Ağustos 2024'e kadar teslim etmeleri gerekmektedir aksi taktirde bu tarih sonrası alımlar kabul görmeyecektir.

İstenen belgeler arasında beyan formu e-devlet mezun ve adli sicil belgeleri kimlik fotokopisi kamu görevlileri etik sözleşmesi askerlik durum belgesi gerekmektedir.

Aynı zamanda vesikalık fotoğraf mal bildirim beyannamesi özel güvenlik kimlik kartı sağlık kurulu raporu ve sürücü belgesi bulunmaktadır.

Belgeler belirtilen tarihe kadar şahsen posta veya kargo yoluyla Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne teslim edilmelidir. Güvenlik ve arşiv araştırmaları da adaylar için yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.