TMO-İŞKUR işbirliği ile tam 120 kişi yeni işine kavuşacak

TMO-İŞKUR işbirliği ile tam 120 kişi yeni işine kavuşacak
Toprak Mahsulleri Ofisine tam olarak 120 yeni memur alımı başlatıldı. Türkiye de işe alımlardan her zaman sorumlu konumda olan İŞKUR bu güzel işe alıma öncülük etmektedir detaylar aşağıdaki gibi oluşmaktadır.

Türkiye de işe alımlarda her zaman kendini belli eden İŞKUR yine harika bir işbirliği sağlayarak TMO-İŞKUR bir aracılığı ile yeni işe yeni personel yeni memur alımı gerçekleştirilecektir ve bu alımda Toprak Mahsulleri Ofisi yeni memurlarına kavuşacaktır işte detaylar.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) KPSS 2024/1 tercihleriyle ortaöğretim ön lisans ve lisans mezunlarından 120 memur alımı yapacak. Başvurular ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılmakta olup tercih işlemleri 18 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek. Adayların belirtilen şartları nitelik kodlarını ve özel koşulları dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94 önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanları kullanılacak. Başvuru yapmak isteyenlerin sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir okuldan mezun olmaları şart. Özel koşullar ve nitelik kodlarına ilgili kılavuzlardan erişilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.