TÜBİTAK BİLGEM Personel Alımı İçin Yarın Son Gün!

TÜBİTAK BİLGEM Personel Alımı İçin Yarın Son Gün!
TÜBİTAK BİLGEM personel alımı yapacak. Son başvuru tarihinin 21 Mayıs 2024 Salı gününe kadar uuzatıldığı başvuru süreci nasıl tamamlanır? Nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuruda bulunabilir?

TÜBİTAK BİLGEM personel alımı yapacak. Son başvuru tarihinin 21 Mayıs 2024 Salı gününe kadar uzatıldığı TÜBİTAK BİLGEM personel alımı ile 236 kişi istihdam edilecek. Kadro ve kontenjan bilgileri şu şekilde: 6 teknik ve destek personeli, 230 farklı alanlarda araştırmacı...

TÜBİTAK BİLGEM Personel Alımı

Başvuru Şartları

TÜBİTAK BİLGEM personel alımı için farklı alanlarda açılan araştırmacı, teknik ve destek personeli ilanlarına genellikle Mühendislik Fakültesi mezunları ya da 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olabilecek durumda olanlar başvuruda bulunabilecek.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Son başvuru tarihi 21 Mayıs 2024 Salı gününe kadar uzatılmış olan TÜBİTAK BİLGEM personel alımı süreci, "https://kariyer.tubitak.gov.tr/#/tumIlanlar" linki üzerinde yer alan, adayın kendisine uygun pozisyonu seçip Başvur butonuna tıklaması ile tamamlanır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.