TÜİK yeni personel alımını duyurdu! 55 yeni personel alınacak!

TÜİK yeni personel alımını duyurdu! 55 yeni personel alınacak!
Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı yayımladığı son ilan ile yeni personel alımı yapacağını duyurdu. 55 yeni personel için aranan şartlar neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TÜİK 55 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların 28 Anketör, 22 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) ile 5 (beş) Teknisyen kadrolarında yapılacağı açıklandı. Alımı yapılacak personeller merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilecek.

Başvurular 24 Haziran ile 7 Temmuz 2024 tarihleri arasında saat 18:00’e kadar e-Devlet üzerinden “Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet adresleri üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

1.webp

Kılavuz ve tüm detaylar için ilgili kurumun resmi sitesi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.