TÜRASAŞ-İŞKUR yeni personel alımları başlatılmıştır

TÜRASAŞ-İŞKUR yeni personel alımları başlatılmıştır
İŞKUR ile TÜRASAŞ liderliğinde yeni personel alımlarını bizzat başlamış bulunuyorlar bu işe alıma ilişkin detaylar şöyle sıralanıyor özel genel şartlar şu şekilde işte detaylar.

TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü Sakarya Sivas ve Eskişehir Bölge Müdürlüklerinde daimi işçi alımı yapacağını duyurdu ve işe alımlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirilecek olup adaylar 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında online başvuru yapabilirler.

Başvurularda adayların adli sicil kaydı kamu haklarından mahrumiyet durumu sosyal güvenlikten emeklilik veya malullük aylığı almama 18-30 yaş aralığında olma askerlik durumu ikametgah adresi belirli eğitim seviyesine sahip olma gibi şartları karşılaması gerekmektedir.

Adayların bedensel zihinsel ve ruhsal sağlık durumlarının iş yapmaya uygun olduğunu belgelemeleri gerekecek ve deneme süresi 4 ay olarak belirlenmiştir.

Başvuru süreci sonrası noter kurası ile belirlenen adaylar diploma nüfus cüzdanı ve ikametgah belgesi gibi belgeleri 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında teslim etmelidir.

Noter kura çekimi 29 Ağustos 2024'te yapılacak olup sonuçlar kurumun web sitesinden duyurulacaktır.

Başarılı adaylar için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacaktır.

İşçi Alım Kılavuzu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.