TÜVTÜRK-İŞKUR işbirliğiyle yeni iş başı personeller alınacak

TÜVTÜRK-İŞKUR işbirliğiyle yeni iş başı personeller alınacak
Türkiye medarı iftarı iki büyük kurum bir araya gelip işe alımla ilgili işbirliği içerisindedir ve TÜVTÜRK bünyesine katacağı yeni arkadaşlarını bu kanalla seçecektir işte detaylar.

TÜVTÜRK Temmuz ayında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla gerçekleştireceği personel alımı duyurusunu yayımladı ve İŞKUR güvencesiyle bu işe alım yapılacaktır.

Bu kapsamda Bolu Gaziantep Kütahya Kayseri ve İzmir gibi illerde araç teknik muayene istasyon teknisyeni pozisyonunda çalışacak toplam 21 personel alınacak.

İlan edilen pozisyonlar arasında Bolu Merkez'de 1 Gaziantep İslahiye'de 2 Kütahya Tavşanlı'da 5 Kayseri Kocasinan'da 4 Adıyaman Merkez'de 2 İzmir Gaziemir'de 2 Gaziantep Nizip'te 1 ve Çorum Sungurlu'da 4 açık pozisyon bulunuyor.

Başvuru yapacak adaylardan Mekanik Motorlar veya Endüstri Mesleki Orta Düzey diplomasına sahip olmaları; Otomotiv Elektrik Elektronik Elektrik-Elektronik Teknolojileri veya Tesviye bölümlerinden mezun olmaları MS Office uygulamalarını kullanabilmeleri ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları bekleniyor ve A2 D ve E sınıfı ehliyet sahibi adaylar ise öncelikli değerlendirilecek.

İş başvurusu ile ilgili tüm detaylar TÜVTÜRK resmi internet sitesinde yer almakta olup başvurular bu site üzerinden yapılacaktır başvuru şartlarını yerine getirenler bu eşsiz fırsatı kaçırmasın.

TÜVTÜRK Açık pozisyonlar

Bolu Merkez: 1 açık pozisyon
Gaziantep İslahiye: 2 açık pozisyon
Kütahya Tavşanlı: 5 açık pozisyon
Kayseri Kocasinan: 4 açık pozisyon
Adıyaman Merkez: 2 açık pozisyon
İzmir Gaziemir: 2 açık pozisyon
Gaziantep Nizip: 1 açık pozisyon
Çorum Sungurlu: 4 açık pozisyon

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.