Zabıt Katibi-İŞKUR en az 40 Bin lira Maaşa Personel Alınacak

Zabıt Katibi-İŞKUR en az 40 Bin lira Maaşa Personel Alınacak
Türkiye dev işçi alım yardımcı kurumu İŞKUR aracılığıyla tamı tamına 40 milyar maaşla yeni personel Zabıt katibi alımları yapılacaktır işte detaylar.

İŞKUR Türkiye işe alma devi bu güzel alım haberiyle yine iş arayan işe girmeye çalışan çoğu kişinin yeni umudu olmayı başardı ve yeni alım haberleriyle iş arayanların hepsine mutlu haberi de vermiş oldu.

Türkiye'de İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu olma şartıyla 40 bin lira maaşla Zabıt Katibi alımı yapılacaktır.

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak 35 yaşını doldurmamış olmak erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak veya askerliğini yapmış/erteletmiş olmak belirli suçlardan mahkum olmamak kamu haklarından mahrum olmamak akıl hastalığı bulunmamak ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

İlgili fakülte veya yüksekokullardan mezuniyet ve bilgisayarla üç dakikada en az 90 kelime yazabilme şartı da aranmakta.

Başvuru süreci ve detaylı bilgiler Adalet Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ve Resmi Gazetede ilan edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.