ZİRATBANK-İŞKUR yeni iş başı personel alımları başlattık

ZİRATBANK-İŞKUR yeni iş başı personel alımları başlattık
Türkiye de işe alım öncüsü ve Zİraat Bankası işbirliği ile yeni işe eleman alımı yapılacak ve çoğu işsiz vatandaşa yeni bir umut kapısı olacak işte işe alımla ilgili detaylar.

Türkiye medarı iftarı iki büyük kurumdan işe alım çağrısı yapıldı İŞKUR ve Ziraat bankası çok sayıda yeni personel yeni birimlerine alacağını duyurmuştur işte detaylar.

Ziraat Bankası İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ve şubelerinde çalışmak üzere toplamda 870 yeni personel alacağını duyurdu.

Alım yapılacak pozisyonlar arasında 20 Müfettiş Yardımcısı 150 Uzman Yardımcısı ve 700 Servis Görevlisi bulunuyor.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 01.01.1994 ve sonrası doğumlu olmaları belirli eğitim alanlarından mezun olmaları veya Eylül 2024 itibariyle mezun olacaklarını belgelemeleri gerekiyor.

Mezuniyet şartları İktisat İşletme Maliye Kamu Yönetimi gibi birçok lisans programını kapsarken mühendislik alanında da çeşitli bölümlerden mezun adaylar başvurabilecek.

Başvurular 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 23.59'a kadar İstanbul Üniversitesi'nin internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru kılavuzları Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası'nın resmi internet sitelerinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.