Alanya'da iş başvurusu yapana ev verilecek!

Alanya'da iş başvurusu yapana ev verilecek!
 Yazar / Alanya Medya
Antalya'nın Alanya bölgesinde ikamet edenler için güncel iş ilanları başvuruya açıldı. Uzun süredir bu fırsatı bekleyenler için başvuru sahibinin konut desteği de sunduğu işte o güncel iş ilanına dair detaylar

Antalya Alanya'da daha yeni personel arayışı başladı. İlçe genelinde İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular dikkate alınacak. 27 Haziran Perşembe günü itibariyle başvuruya açılan ve başvuru süresi devam eden işte o güncel iş ilanları…

Alanya bölgesinde ikamet edenler İŞKUR tarafından belirtilen sektörlere yönelik açıkta bulunan ilanlara başvurabilecek. Başvuru için esube.iskur.gov.tr adresine giriş yapılması yetecek.

Başvurana Ev Tahsis Edilecek!

Alanya bölgesi Mahmutlar ilçesinde yaşayanlar için ilkokul mezunu kapıcı arayışı başladı. Mahmutlar'da bulunan 4 bloklu Samanyolu sitesi için havuz sertifikası olan ve teknik bilgisi bulunan site görevlisi alınacak. 1+1 bahçe katı ev verilecek olup başvuru sahibinin evli olması tercih edilecek. İş tanımı ilanda yer verilen kapıcılık pozisyonuna başvuruda bulunmak için TIKLAYIN!

İşte İŞKUR tarafından güncel olarak paylaşılan farklı pozisyonlardaki diğer işlerden bazıları:

  • Antalya Alanya bölgesinde Adenya otelde çalışacak kat hizmetleri görevlisi aranıyor. Temizlik görevlisi kategorisinden başvuru yapılabilecek. Başvuru sahibinin en az ilköğretim mezunu olması yetecek. Otelde kat görevlisi olarak çalışmak isteyenler başvuru için TIKLAYIN!

  • Antalya Alanya bölgesinde Adenya Otel'de çalışacak garson aranıyor. Servis elemanı pozisyonunda en az ilköğretim mezunu seviyesinde başvurular alınacak. Otelde garson pozisyonda çalışmak isteyenler başvuru için TIKLAYIN!

  • Turizm kenti Antalya'da Alanya bölgesinde özel bir otelde çalışacak ön büro görevlisi alımı yapılacak. İngilizce bilen resepsiyon görevlisi personel alımı başvurusu için TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.