Alanya’nın en lüks otellerinde çalışma fırsatı! İŞKUR Antalya iş başvurusu: Dolgun maaş + SSK + yol/yemek

Alanya’nın en lüks otellerinde çalışma fırsatı! İŞKUR Antalya iş başvurusu: Dolgun maaş + SSK + yol/yemek
Antalya Alanya personel alım ilanı başvuruya açıldı. Alanya güncel iş ilanlarını takip edenler için İŞKUR dolgun ücretli personel alımı ilanı için başvurular devam ediyor. Antalya’nın Alanya ilçesinde lüks otellerde yaz boyu yüksek maaşla çalışmak isteyenler için başvuru detayları haberimizde…

Antalya Alanya ilçesi otel görevlisi personel alımı için başvuruda bulunmak isteyenlere son gün çağrısı geldi. İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden başvuruya açılan güncel ilanlara başvurular devam ediyor.

24 Mayıs Cuma'ya kadar başvurulabilir güncel ilanların listesi aşağıdaki tablodan incelenebilir:

Turizm ve otelcilik elemanı için başvuru ekranı hala açık. Başvuruda bulunmak isteyenler için ilan detayları ancak sisteme girildiğinde görüntülenebilecek. En az okur yazar seviyesinde olanlar için başvurular kabul ediliyor.

Otel muhasebe görevlisi ilanı başvuruya açıldı. Otel muhasebesine hakim bayan eleman arayışı devam ediyor. En az ortaöğretim (lise ve dengi) eğitim seviyesine sahip olanlar iş başvurusunda bulunabilir.

Antalya Alanya Otel danışma görevlisi aranıyor. Sitenin giriş bölümünde görev alacak, en az lise ve dengi mezunu danışman görevlisi aranıyor.

Listede yer alan Antalya Alanya İŞKUR güncel iş ilanlarına başvurmak isteyenler için başvuru linki ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.